Voorgerechten

Voorgerechten: vanaf 17:00 uur

Wisselend aanbod van vers bereide soepen
€ 5,75

Brood met kruidenboter en aioli
€ 7,50


Carpaccio van runderkogel, gemarmerd met pesto en geserveerd met verse parmezaanse kaas en basilicum dressing
€ 11,50

Gebakken eendenlever met gekarameliseerde appeltjes
en saus van calvados
€ 14,50

3 kalfs kroketjes op een frisse salade met een mosterd saus
€ 11,50

Vitello tonato: langzaam gegaarde kalfsnek, dun gesneden, geserveerd met 
een tonijn mayonaise
€ 11,50


Paté naar keuze van de chef met cumberlandsaus
€ 10,50

Salade met huis gerookte zalm en een dille-mosterd dressing  
€ 11,50

Salade met hollandse asperges, gerookte zalm
en krokant spek
€ 13,00

Champignons de dordogne: 
champignons in een krokant jasje met pittige knoflook saus

€ 10,50 ( vegetarisch)

Geitenkaas in een panko korstje, geserveerd op een frisse salade met mango chutney
€ 10,50 ( vegetarisch)

Romige risotto met gebakken paddenstoelen en verse parmezaan
€ 12,50 (vegetarisch)