Voorgerechten
Voorgerechten: vanaf 17:00 uur
Wisselend aanbod van vers bereide soepen
€ 5,75
Brood met kruidenboter en aioli
€ 7,50
Carpaccio van runderkogel, gemarmerd met pesto en geserveerd met verse parmezaanse kaas en basilicum dressing
€ 11,50
Gebakken eendenlever met gekarameliseerde appeltjes
en saus van calvados
€ 14,50
3 kalfs kroketjes op een frisse salade met een mosterd saus
€ 11,50
Vitello tonato: langzaam gegaarde kalfsnek, dun gesneden, geserveerd met
een tonijn mayonaise
€ 11,50
Paté naar keuze van de chef met cumberlandsaus
€ 10,50
Salade met huis gerookte zalm en een dille-mosterd dressing
€ 11,50
Salade met hollandse asperges, gerookte zalm
en krokant spek
€ 13,00
Champignons de dordogne:
champignons in een krokant jasje met pittige knoflook saus
€ 10,50 ( vegetarisch)
Geitenkaas in een panko korstje, geserveerd op een frisse salade met mango chutney
€ 10,50 ( vegetarisch)
Romige risotto met gebakken paddenstoelen en verse parmezaan
€ 12,50 (vegetarisch)