Voorgerechten

Voorgerechten: vanaf 17:00 uur

Wisselend aanbod van vers bereide soepen
€ 6,25

Brood met kruidenboter en aioli
€ 7,50


Carpaccio van runderkogel, gemarmerd met pesto en geserveerd met verse parmezaanse kaas en basilicum dressing
€ 11,50

4 wild kroketjes met een waldorfsalade
€ 12,50

Trio van eend: gerookt, mousse en paté
€ 12,50


Wildpaté met cumberlandsaus
€ 9,50

Charcuterie van wild: assortiment van ham, worst en paté naar keuze van de chef
geserveerd met tafelzuur en compotes. Minimum 2 personen
€ 14,50 p.p

3 Ravioli's gevuld met champignons en truffel geserveerd met wildsaus

€ 9,50

Salade met huis gerookte zalm en een dille-mosterd dressing  
€ 11,50

Champignons de dordogne: 
champignons in een krokant jasje met knoflook saus

€ 10,50 ( vegetarisch)

Geitenkaas in een panko korstje, geserveerd op een frisse salade met mango chutney
€ 10,50 ( vegetarisch)

Romige risotto met gebakken paddenstoelen en verse parmezaan
€ 12,50 (vegetarisch)