Hoofdgerechten
Hoofdgerechten: vanaf 17:00 uur
Alle hoofdgerechten worden met passend garnituur geserveerd
Frites en salade kunnen apart besteld worden
Vlees:
Saté van varkenshaas met kroepoek, gemengde salade, satésaus en frites
€ 19,50
Runder sucade "slow cooked" op 54 graden, daardoor super mals maar nog rosé van binnen
geserveerd met seizoens groenten, romige puree, crunch van bloedworst en een sjalot- rode wijnsaus
€ 22,50
Ossenhaasbiefstuk met pepersaus
Lady: € 24,50
Gents: € 26,50
Proeverij van hert: biefstuk, bakleverworst en bitterbal. Geserveerd met een wildjus en wildgarnituur
€ 26,50
Hazenbout gestoofd in donker bier met romige puree, rode kool en appelcompote
€ 26,50
3 Wildzwijn medaillons met gebakken paddenstoelen, een cognac roomsaus en wildgarnituur
€ 23,50
Gekonfijte eendenbout met zuurkool stamppotje, rookworst, gerookt spek en jus
€ 23,50
Ossobucco van hert met gnocchi, spruitjes en spek
€ 25,00
Wildstoof met romige puree, rode kool en appelcompote
€ 19,50
Vis en vegetarisch:
Tonijnsteak van de grill (is nog rosé van binnen) met een garnituur van groene boontjes, aardappelreepjes en gedroogde tomaat, gebakken in knoflookolie
€ 25,50
Turkse pizza gevuld met groenten, aardappel, kaas en een romige bechamelsaus geserveerd met salade, een pittige salsa, crème fraîche (vega)
€ 19,50
Hartige taart met 3 soorten kaas (oude, gruyère en emmenthaler) geserveerd met gebakken champignons (vega)
€ 19,50