Hoofdgerechten

Hoofdgerechten: vanaf 17:00 uur

Alle hoofdgerechten worden met passend garnituur geserveerd
Frites en salade kunnen apart besteld worden

Vlees:

Saté van varkenshaas met kroepoek, gemengde salade, satésaus en frites
€ 21,50

Runder sucade "slow cooked" op 54 graden, daardoor super mals maar nog rosé van binnen,

geserveerd met seizoens groenten, romige puree, crunch van bloedworst en een sjalot- rode wijnsaus
€ 26,50

Ossenhaasbiefstuk met pepersaus
Lady: € 26,50
Gents: € 29,50

Varkens schnitzel met gebakken champignons, ui en spek
€ 25,00

Eendenborst met sinaasappeljus
€ 23,50

Proeverij van hert: biefstuk, bakleverworst en een bitterbal met wildsaus en wildgarnituur
€ 28,50 

Hazenbout gestoofd in donker bier met puree, rode kool en compote
€ 28,50 

3 Wildzwijn medaillons met gebakken paddenstoelen, romige cognacsaus en wildgarnituur
€ 24,50 

Gekonfijte eendenbout met zuurkool, rookworst en spek
€ 23,50 

Wildstoof met puree, rode kool en compote
€ 22,50 

 

 


Vis en vegetarisch:

Tonijnsteak van de grill (is nog rosé van binnen) met een garnituur van groene boontjes, aardappelreepjes en gedroogde tomaat, gebakken in knoflookolie 
€ 27,50

Turkse pizza gevuld met groenten, aardappel, kaas en een romige bechamelsaus geserveerd met salade, een pittige salsa, crème fraîche (vega)
€ 22,50

Hartige taart met 3 soorten kaas (oude, gruyère en emmenthaler) geserveerd met gebakken champignons en verse groenten (vega)
€ 23,50

Portie frites met mayo: € 4,00
Salade: € 3,50

Onze wildkaart is voor een groot deel niet geschikt voor mensen met een gluten intolerantie,
normaal proberen wij de gerechten aan te passen maar dat is voor de wildgerechten helaas niet mogelijk 
door het gebruik van bier, kruidkoek en filodeeg.