Hoofdgerechten

Hoofdgerechten: vanaf 17:00 uur

Alle hoofdgerechten worden met passend garnituur geserveerd
Frites en salade kunnen apart besteld worden

Vlees:

Saté van varkenshaas met kroepoek, gemengde salade, satésaus en frites
€ 19,50

Runder sucade "slow cooked" op 54 graden, daardoor super mals maar nog rosé van binnen
geserveerd met seizoens groenten, romige puree, crunch van bloedworst en een sjalot- rode wijnsaus
€ 22,50

Ossenhaasbiefstuk met pepersaus
Lady: € 24,50
Gents: € 26,50

Proeverij van hert: biefstuk, bakleverworst en bitterbal. Geserveerd met een wildjus en wildgarnituur
€ 26,50

Hazenbout gestoofd in donker bier met romige puree, rode kool en appelcompote
€ 26,50

3 Wildzwijn medaillons met gebakken paddenstoelen, een cognac roomsaus en wildgarnituur 
€ 23,50

Gekonfijte eendenbout met zuurkool stamppotje, rookworst, gerookt spek en jus
€ 23,50

Ossobucco van hert met gnocchi, spruitjes en spek
€ 25,00

Wildstoof met romige puree, rode kool en appelcompote
€ 19,50


Vis en vegetarisch:

Tonijnsteak van de grill (is nog rosé van binnen) met een garnituur van groene boontjes, aardappelreepjes en gedroogde tomaat, gebakken in knoflookolie 
€ 25,50


Turkse pizza gevuld met groenten, aardappel, kaas en een romige bechamelsaus geserveerd met salade, een pittige salsa, crème fraîche (vega)
€ 19,50

Hartige taart met 3 soorten kaas (oude, gruyère en emmenthaler) geserveerd met gebakken champignons (vega)
€ 19,50