Hoofdgerechten

Hoofdgerechten: vanaf 17:00 uur

Alle hoofdgerechten worden met passend garnituur geserveerd
Frites en salade kunnen apart besteld worden

Vlees:

Saté van varkenshaas met kroepoek, gemengde salade, satésaus en frites
€ 20,50

Runder sucade "slow cooked" op 54 graden, daardoor super mals maar nog rosé van binnen
geserveerd met seizoens groenten, romige puree, crunch van bloedworst en een sjalot- rode wijnsaus
€ 24,50

Ossenhaasbiefstuk met pepersaus
Lady: € 25,50
Gents: € 28,50

Varkens schnitzel met gebakken champignons, ui en spek
€ 24,00

Proeverij van hert: biefstuk, bakleverworst en bitterbal geserveerd met wildsaus en wildgarnituur 
€ 27,50

Hazenbout gestoofd in donker bier met romige puree, rode kool en appelcompote 
€ 27,50

3 Wildzwijn medaillons met gebakken paddenstoelen, romige cognacsaus en wildgarnituur 
€ 23,50

Gekonfijte eendenbout met zuurkool, rookworst en gerookt spek 
€ 23,50

Hertenstoof met romige puree, rode kool en appelcompote
€ 20,50



Vis en vegetarisch:

Tonijnsteak van de grill (is nog rosé van binnen) met een garnituur van groene boontjes, aardappelreepjes en gedroogde tomaat, gebakken in knoflookolie 
€ 26,50

Turkse pizza gevuld met groenten, aardappel, kaas en een romige bechamelsaus geserveerd met salade, een pittige salsa, crème fraîche (vega)
€ 20,50

Hartige taart met 3 soorten kaas (oude, gruyère en emmenthaler) geserveerd met gebakken champignons (vega)
€ 21,50

Portie frites met mayo: € 4,00
Salade: € 2,50