Hoofdgerechten

Hoofdgerechten: vanaf 17:00 uur

Alle hoofdgerechten worden met passend garnituur geserveerd

Vlees:

Saté van varkenshaas met kroepoek, gemengde salade, satésaus en frites
€ 19,50

Runder sucade "slow cooked" op 54 graden, daardoor super mals maar nog rosé van binnen
geserveerd met seizoens groenten, romige puree, crunch van bloedworst en een sjalot- rode wijnsaus
€ 22,50

Ossenhaasbiefstuk met pepersaus
Lady: € 24,50
Gents: € 26,50

Ossobuco van kalf met gnocchi, spek, ui, seizoens groenten en eigen jus
€ 23,50

Trio van lam: rack, rump en stoof geserveerd met lamsjus
€ 23,50

Krokant gebakken eendenborst met sinaasappelsaus en wild garnituur
€ 24,50


Vis en vegetarisch:

Tonijnsteak van de grill (is nog rosé van binnen) met een garnituur van groene boontjes, aardappelreepjes en gedroogde tomaat, gebakken in knoflookolie 
€ 25,50

Op de huid gebakken kabeljauwfilet met creme fraiche aardappeltjes, uiencompote, hazelnoot crunch en waterkers
€ 24,50


Turkse pizza gevuld met groenten, aardappel, kaas en een romige bechamelsaus geserveerd met salade, een pittige salsa, crème fraîche (vega)
€ 19,50

Hartige taart met 3 soorten kaas (oude, gruyère en emmenthaler) geserveerd met gebakken champignons (vega)
€ 19,50