Hoofdgerechten
Hoofdgerechten: vanaf 17:00 uur
Alle hoofdgerechten worden met passend garnituur geserveerd
Frites en salade kunnen apart besteld worden
Vlees:
Saté van varkenshaas met kroepoek, gemengde salade, satésaus en frites
€ 19,50
Runder sucade "slow cooked" op 54 graden, daardoor super mals maar nog rosé van binnen
geserveerd met seizoens groenten, romige puree, crunch van bloedworst en een sjalot- rode wijnsaus
€ 22,50
Ossenhaasbiefstuk met pepersaus
Lady: € 24,50
Gents: € 26,50
Proeverij van veluws landvarken: wang, buikspek en rib geserveerd met een mosterdsaus
€ 22,50
Gebakken eendenborst met sinaasappelsaus
€ 24,50
Ossobucco van kalf in tomatensaus met gnocchi, spek en uien
€ 24,50
Asperges met beenham, gekookt aardappeltje, eitje en hollandaisesaus
€ 26,50
Vis en vegetarisch:
Gepocheerde koolvis met garnituur van garnalen en mosselen in een vissaus
€ 22,50
Tonijnsteak van de grill (is nog rosé van binnen) met een garnituur van groene boontjes, aardappelreepjes en gedroogde tomaat, gebakken in knoflookolie
€ 25,50
Turkse pizza gevuld met groenten, aardappel, kaas en een romige bechamelsaus geserveerd met salade, een pittige salsa, crème fraîche (vega)
€ 19,50
Hartige taart met 3 soorten kaas (oude, gruyère en emmenthaler) geserveerd met gebakken champignons (vega)
€ 19,50
Asperges met warm gerookte zalm, gekookt aardappeltje en dillesaus
€ 28,50